Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهیه‌کننده برنامه «اربعین ۱۴۴۱» با اشاره به ویژگی‌های این برنامه بیان کرد که تلاش کرده‌اند قالبی ساختارشکن و فراتر از یک برنامه ساده مناسبتی داشته باشند.  به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سیدمهدی جوادی تهیه‌کننده برنامه «اربعین ۱۴۴۱» درباره این برنامه که در ایام پایانی اربعین روی آنتن رفت و هنوز برخی راش‌های تولیدی برنامه باقی مانده است، بیان کرد: این برنامه در میان برنامه‌های معارفی و اربعینی فضای متفاوتی داشت و اکنون ۳۰۰ دقیقه راش اضافه از آن باقی مانده که قابل بازطراحی برای استفاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی درباره این برنامه و فضای آن بیان کرد: ستاد اربعین سازمان صداوسیما دنبال فرم جدیدی بود که اسمش را رویدادنگاری رسانه‌ای گذاشته بود. ساخت این نوع برنامه در اربعین چالش‌های فراوانی داشت و باید سعی می‌کردیم روایتی پویا و زنده از اربعین تهیه می‌کردیم، چون برنامه‌ها در این ایام غالبا گزارش محور و خبری است و ما هم باید سراغ سوژه‌هایی می‌رفتیم که احساسی یا خبری بودند، ولی دیدگاه ما این بود که فارغ از جمعیت زیاد این ایام در کربلا، از زوایای دیگری به این واقعه بپردازیم. به طور مثال به موکب‌داری افراد در این فضا و حال و هوا، مدل تعامل با زائران، شاخص‌های فردی و جمعی این اتفاق و چنین مواردی بپردازیم.
تجربه روایت یک مستندساز محیط زیست از اربعین
جوادی درباره حضور یک مستندساز محیط زیست در روایت این برنامه توضیح داد: برای دستیابی به فرم و قالب مورد نظرمان تصمیم گرفتیم دو راوی همراهمان باشند که راوی اول شهرام حیدریان است، او کاراکتر خاصی دارد و ساعت‌ها برای محیط زیست برنامه ساخته است. این مستندساز با فوت فرزندش که در یکی از سفر‌های محیط زیستی او رخ داد به عالم انزوا کوچ کرد و حالا در این تجربه به یک مکان چندین میلیونی در یک فضای مذهبی رفته است که این تجربه برای خود راوی جذابیت ایجاد کرد.

وی اضافه کرد: نفر دوم مجید نصیری بود که او هم تجربه‌ای از واقعه اربعین نداشت و قرار شد گزارش‌ها را تهیه کند تا متناسب با سوژه‌ها پخش کنیم.
۵۰۰ دقیقه راش گرفتیم
این تهیه کننده با اشاره به یک ویژگی برنامه تصریح کرد: برنامه از مستند‌ها و گزارش‌های محتوایی و سوژه محوری برخوردار بود که روز به روز تهیه می‌شد درحالیکه همانطور که گفته شد در واقعه اربعین بیشتر گزارش‌های خبری تهیه می‌شود. ما حدود ۵۰۰ دقیقه راش به صورت مستند و گزارش تهیه کردیم که حدود ۲۰۰ دقیقه از آن پخش شده است و این جدای از برنامه زنده تلویزیونی بود که روی آنتن می‌رفت. درواقع ما برنامه را در قالب ترکیبی پخش کردیم و متناسب با هر سوژه کارشناسی داشتیم که از منظر خودش نکاتی را بیان می‌کرد تا نگاه جامع نسبت به این اتفاق حفظ شود.

جوادی اضافه کرد: برنامه در مدتی که از آنتن پخش شد بیشترین حجم یک برنامه مستمر را به خود اختصاص داد و حتی در روز اربعین دو ساعت کنداکتور داشتیم که به واسطه روایت‌های جذاب و مستندگزارش‌ها این امکان ایجاد شده بود.
ساختارشکنی در اجرای معارفی ِ. برنامه‌های اربعین
این تهیه‌کننده با اشاره به سختی‌هایی که برای تولید مستند و گزارش با آن‌ها مواجه بودند اظهار کرد: روز اول و دوم بخشی از گزارش‌های ما به لحاظ فنی پخش نشد، چون زیرساخت‌های لازم فراهم نبود. گاهی راویان ما از زیر پتو نریشن می‌گفتند تا آمبیانس محیط مشخص نباشد. معمولا برنامه‌هایی که در اربعین ساخته می‌شود یا راش‌ها سال‌های قبل تهیه شده است یا برنامه به صورت گزارش خبری است و یا برنامه را در استودیو تولید می‌کنند و اینکه همان زمان تصویربرداری کرده و بعد مستند را تدوین کنید و نریشن بگذارید و به باکس برسانید پروسه سختی است.

وی در پایان گفت: تلاش ما این بود که از یک قالب ساده که یک مجری معارفی برنامه را اجرا می‌کند فراتر رویم و به نظرم چنین تجربه‌های رویدادنگارانه می‌تواند قالب برنامه سازی عادی را بشکند و قالب جدیدی برای انعکاس رویداد‌ها داشته باشد. منبع: خبرگزاری مهر

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: برنامه اربعین 1441 اربعین حسینی مراسم اربعین پیاده روی اربعین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۶۳۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری

به گزارش خبرنگار مهر، فروغ شباهنگ ظهر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: یکهزار و ۲۰۰ بیمار مبتلا به تالاسمی، هموفیلی، دیالیزی و پیوند کلیه و ام اس در استان با عنوان بیماران خاص تحت پوشش بیمه سلامت بودند و اکنون صندوق بیماران خاص، سخت درمان و بیماری نادر تشکیل شده است.

وی بیان داشت: ۲۶۵ بیمار مبتلا به تالاسمی در استان کهگیلویه و بویراحمد تحت پوشش بیمه سلامت هستند و این بیماران خدمات مرتبط با بیماری خاص خود را به صورت رایگان دریافت می‌کنند.

شباهنگ تصریح کرد: در سال ۱۴۰۱ با ایجاد صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر ۱۰۷ گروه بیماری تحت حمایت قرار گرفتند و افرادی که دارای یکی از این بیماری‌ها باشند در صورت نداشتن هر گونه پوشش بیمه‌ای می‌توانند به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار گیرند و از مزایای صندوق بهره‌مند شوند.

وی اظهار داشت: همچنین برای ۱۰ بیماری شامل تالاسمی، هموفیلی، همودیالیز، دیالیز، پیوند کلیه، ام اس، بیماری‌های متابولیک، پروانه‌ای، اوتیسم، انواع پیوندها، سرطان و بیماری روانی مزمن تعهدات دندان پزشکی تعریف شده و این افراد در قالب سقف ریالی تعیین شده و رعایت ضوابط مربوط، توسط وزارت بهداشت می‌توانند خدمات مورد نیاز را دریافت کنند.

شباهنگ تصریح کرد: بیماران حساب‌های پرداختی خود را به بیمه سلامت تحویل داده و هزینه‌ها را دریافت می‌کنند.

کد خبر 6099442

دیگر خبرها

  • «شب» را در افق تماشا کنید!/ پخش چند فیلم مناسبتی در تلویزیون
  • (ویدئو) برخورد نادر صاعقه به آتشفشان
  • زیرساخت‌های کافی برای سفر اربعین از خراسان شمالی تهیه شود
  • برنامه ریزی صدا و سیما برای پوشش مطلوب مراسم اربعین ۱۴۰۳
  • تهیه گزارش ویژه علل خودکشی پزشکان/پیگیری پرونده مرحومهبخشی
  • جمع‌آوری واکسن معروف از بازار
  • ما لیورپولی ها همیشه بدشانسیم؛ اسلوت هزارتا جام هم بیاره، جای کلوپ رو نمی گیره!
  • هوش مصنوعی قادر است بیماری‌های نادر را سال‌ها زودتر شناسایی کند
  • صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری
  • از ارتقای اخلاق امدادگری تا توجه به فرهنگ دینی در هلال احمر